Afspraak maken? 06 303 372 49

Mem Sjoeke (61) Hallum, en dochter Ymkje (33) Stiens

Wij Mem (61) en dochter (33), zochten een manier om ons te ontspannen. Even weg van de dagelijkse drukte en stress. Het leven is erg gejaagd; je moet van alles. Maar tijdens de yoga-les van Corrie moet niks. Je doet de oefeningen in je eigen tempo en je doet alleen wat voor jou goed voelt. Tijdens de les is er aandacht voor lichamelijke en geestelijk bewustwording. Nu we enige tijd bezig zijn met yoga merken we dat we ons fitter voelen en meer in balans zijn. De begeleiding van Corrie is super. De Kundalini yoga die zij geeft past goed bij ons. Het is een fijne combinatie van inspanning en ontspanning met altijd aandacht voor de ademhaling. Na de les nog een lekker kopje yogi thee en wij kunnen er weer een volle (werk) week tegenaan. Van yoga knapt een mens op, echt waar

 

 

 

 

Elly Bekius uit Menaldum

Ik ben in oktober 2015 met mijn eerst Yoga les begonnen. Omdat mijn zus haar eigen Yoga studio ging openen vond ik eigenlijk dat ik het wel moest proberen! Destijds dacht ik dat ik het niet nodig had omdat ik al veel in beweging ben. Ik ben toen gestart met een groepje vrouwen en nu, één jaar later, is de groep gegroeid maar is de groep die destijds met mij is gestart  nog iedere week aanwezig voor een yoga les.Ik kon mij moeilijk ontspannen en de lange ontspanning was voor mij echt geen ontspanning! Ik dacht alleen maar aan de dingen die ik nog moest doen! Maar nu, na een jaar merk ik dat ik veel meer kan ontspannen en meer rust kan vinden. Ik wordt er leniger en soepeler van en doe de oefeningen (Kriya) in mijn eigen tempo. Iedere les is anders en is goed voor een bepaald deel van je lichaam. Door de mooie en gezellige verbouwde studio en de fijne gezellige sfeer ga ik met veel plezier naar mijn wekelijkse yoga les! Corrie geeft op een fijne en rustige manier les. Bedankt!

 

Corrie Tilstra Faber (56) Leeuwarden

Ik ben nog maar pas begonnen met yoga maar voel me er heel goed bij. Het ontspant en versterkt mijn lichaam en verbetert mijn conditie.