Afspraak maken? 06 303 372 49

Lerares Kundalini Yoga

Ik ben Corrie Bakker, getrouwd en moeder/mem van twee kinderen. Mijn voertaal tijdens de les is Nederlands maar ik spreek in het dagelijkse leven veelal Fries! Sinds 2015 eigenaar van Yoga studio Nirbhau. Daarnaast werk ik als verpleegkundige in het ziekenhuis. Een leuk leven maar ook een druk leven. Hoe hou je het vol en hoe hou je er plezier in!?

Toen ik tien jaar geleden niet meer de lichamelijke en geestelijke rust kon vinden en geen energie meer had ben ik op zoek gegaan naar een Yoga studio. Maar het moest vooral niet te zweverig zijn!!  Zo ondekte ik negen jaar geleden Kundalini Yoga. Na mijn eerste les was ik meteen geraakt. De afwisseling van inspanning, ontspanning en meditatie sprak mij aan. Interesse naar spiritualiteit, zaken die met lichaam en geest te maken hebben, is er altijd geweest. Na elke les voelde ik me ontspannen en na enige tijd voelde ik veranderingen.En dat met maar één les in de week! Ik werd lichamelijk soepeler en mijn lichaamshouding verbeterde. Mijn ademhaling is dieper en minder oppervlakkig en ik voel me energieker en blijer. Kundalini Yoga heeft mij geleerd om mijn grenzen te bewaken. Ik heb geleerd dat ik tijdens het uitvoeren van een oefening mijn grens op moet zoeken. Wat kan ik aan en wat voelt goed. Ik heb het langzaam opgebouwd en heb alles in mijn eigen tempo aangeleerd. Ik voel me mentaal en fysiek sterker en veerkrachtiger. 

Mijn hart gevolgd!

Ik wilde meer verdieping. En vooral hoe ik andere mensen kan laten ervaren wat Kundalini yoga voor je kan betekenen. Ik heb mijn hart gevolgd en ben de lerarenopleiding voor Kundalini Yoga en meditatie gaan doen in Amsterdam. Leadtrainer Sat Atma Kaur Khalsa in de "De Golden Link". De Kundalini Yoga heeft mijn leven diepgaand veranderd! Innerlijke vrijheid. 

Yoga is compassie voor mijzelf en voor anderen. Richting en inrichting geven aan mijn leven met een intuítieve levensstijl!

Leven en handelen vanuit gevoel, mijn hart!

 

Corrie

Hari Indra Kaur

The purpose of life is to serve the soul" Yogi Bhajan